2023 EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK? Memur Maaşları 2022

2023-EMEKLI-MAASLARI-NE-KADAR-OLACAK-Memur-Maaslari

2023 EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK? #memurmaaslari – 2022

#kpss #kpss2021 #kpss2022

0 Şahıs Okudu – 0 Şahıs Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Ocak ayında işyar emeklisi ve işyar maaşları için belirlenecek zam oranı hem de toplumsal yardımları ve kıdem tazminatı tavanını da yükseltecek. İşte 6 aylık enflasyon beklentileri gore yeni 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı hesabı…
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, emekli ve işyar zammı için ciddi artışlar olacağını belirtirken, Ocak zammı periyodu için oldukça değişik bir hazırlık yapıldığını belirtti. Erdoğan, havada uçuşan rakamlardan ziyade yere sağlam basan adımlar ve düzenlemelerin geleceğinin altını çizdi.
Asgari ücret Temmuz zammı sonrası brüt 6.471 TL net olarak ise 5.500 TL’ye terfi etti Asgari Ücret Tespit Komisyonu yeni yılda geçerli olacak asgari tutarı belirlemek için Aralık ayında tekrardan toplanacak.
İşçi, işveren ve hükümetten oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında toplanarak uzlaşma usulü ile karar alacak. Asgari ücret için enflasyon sayıları mühim bir belirteç olacak.
En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı ihmal etmeyin.
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg/join

Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1
Merhabalar ben Mustafa Arılık ! Youtube hemen hemen yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı mevzularda destek olabilmek amacıyla ”iyi mi yapılır” videoları paylaşıyorum. Ek olarak iyi bir ”Pubg Mobile” oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken oldukça eğleniyorum ve birçok gülünç anlamış olur yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık