2023 EMEKLİ ZİRAAT BANKASI PROMOSYON GELİRLERİ NE KADAR Ek Gelir 2022

2023-EMEKLI-ZIRAAT-BANKASI-PROMOSYON-GELIRLERI-NE-KADAR-Ek-Gelir

2023 EMEKLİ ZİRAAT BANKASI PROMOSYON GELİRLERİ NE KADAR #ekgelir – 2022

#EkKazanç #Evdeİş #ekgelir

2 Şahıs Okudu – 0 Şahıs Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Emekli promosyonuna %1.5 formül! 2023 emekli maaşları ne kadar? Promosyon gelirleri ne kadar?
Milyonlarca emekli bu ay zamlı maaşlarına kavuştu. Emekliler ek gelir olarak banka promosyonlarından da yararlanıyor. Emekli aylığını bankadan alan emekliler belli bir ücret üstünden promosyon tutarı hak kazanıyor. Emekliler önümüzdeki aydan itibaren ikinci banka promosyonlarını alacak. Türkiye Emekliler Derneği’nden (TÜED), emeklilerin son 3 senelik maaş toplamının yüzde 1.5’i ödenmesini talep etti. İşte dört gözle beklenen tüm detaylar…
Milyonlarca emekli yurttaş zamlı maaşlarını aldıktan sonrasında ek gelir olarak banka promosyonlarını da aldı. Emekli maaşına meydana getirilen zam sonrası gözler bankaların vereceği promosyonlara çevrildi.
Emekli aylığı bağlanan hepimiz bankaya “Maaşımı 3 yıl sizden alacağım” taahhüdünü vererek promosyonu cebine koyarken, milyonlarca emekli de önümüzdeki aydan itibaren ikinci ödemeye hazırlanıyor.
Emeklilere maaşa gore minimum 300, 375, 450 lira promosyon ödenirken, bazı bankalar kampanyalarla bin 250 liraya varan ödeme yapıyor.
SGK’nın Şubat’ta bankalarla yapacağı görüşmede tutarların artması beklenirken; Türkiye Emekliler Derneği’nden yeni bir teklif geldi.
TÜED Başkanı Kazım Ergün, SGK tarafınca bankalara gönderilen son 3 yıldaki emekli aylıkları toplamının yüzde 1.5 karşılığı olan bir ödemenin emeklilere yapılmasını talep ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
TÜED Başkanı Kazım Ergün, SGK tarafınca bankalara gönderilen son 3 yıldaki emekli aylıkları toplamının yüzde 1.5 karşılığı olan bir ödemenin emeklilere yapılmasını talep ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Mesela; son 3 yılda aylık toplamı 35 bin lira olan 525, 45 bin lira olan 675, 50 bin lira olan 750, 60 bin lira olan 900 lira promosyon alabilecek. Aylık arttıkça promosyon da artmalı.”

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg/join

Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1
Merhabalar ben Mustafa Arılık ! Youtube hemen hemen yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı mevzularda destek olabilmek amacıyla ”iyi mi yapılır” videoları paylaşıyorum. Ek olarak iyi bir ”Pubg Mobile” oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken oldukca eğleniyorum ve birçok gülünç anlamış olur yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık