2023 Temmuz Ayı Memur Maaş Zammı – Zamlı Memur Maaşları Belli Oldu #zam #memur #maaş #shorts Memur Maaşları 2022

2023-Temmuz-Ayi-Memur-Maas-Zammi-Zamli-Memur-Maaslari-Belli-Oldu-zam-memur-maas-shorts-Memur-Maaslari

2023 Temmuz Ayı Işgören Maaş Zammı – Zamlı Işgören Maaşları Belli Oldu #zam #işyar #maaş #shorts #memurmaaslari – 2022

#kpss #kpss2021 #kpss2022

385 Şahıs Okudu – 4 Şahıs Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

Işgören maaşı zam oranları belli oldu. Zamlı işyar maaşlarına nazaran hangi işyar ne kadar alacak?
Son gelişmelere nazaran işyar maaşlarıyla ilgili zam mevzusu yakından takip ediliyor. Meclis’e sunulan kanun teklifi ile en düşük işyar maaşının 22 bin liraya çıkarılması öneriliyor. Bu teklif, memurların uzun süreden beri beklediği bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ek olarak, Haziran ayı enflasyon verileri açıklandı ve memurlar temmuz ayında maaşlarını yüzde 17.55 oranında zamla alacaklar. Bu zam oranı, enflasyonun etkilerini yansıtmayı hedefliyor. Üstelik, zamlı maaşlara ek olarak memurlara 8 bin 77 lira seyyanen zam da yapılacak.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kanun teklifini Meclis’e sunarak en düşük işyar aylığının artırılmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Ek olarak, tüm kamu görevlilerinin senelik ücretlerinde enflasyon farkıyla beraber seyyanen net 8,077 liralık bir artışı öngördüklerini dile getirdi.

Işgören maaş zammı mevzusunda son durum ve açıklamalar hükümet tarafınca yapılacak. Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, zam çalışmalarının sürdüğünü ve her insanın mağdur olmaması için kapsamlı bir halde düşünüldüğünü açıkladı.@T4RIK.

#zam #memurmaaşı #memurzammı #işyar #temmuzzammı #haber #sondakika #gündem #maaş #temmuzmaaşı

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık